Terug

CD persen en CD dupliceren met alle soorten cd drukwerk

 Vraag direct uw cd offerte aan

Producten van Mediadub bieden altijd iets extra’s. Of u nu een demo-cd uit wilt brengen of een full album release in de planning heeft; Mediadub weet waar het om draait. Vanaf onze start zijn we succesvol in het persen, dupliceren en bedrukken van hoogwaardige muziek en data cd’s in alle oplages. Er is direct ingezet op een evenzo hoge standaard voor de grafische uitstraling van deze producten. Deze hoge kwaliteitsnorm geeft ieder product dat u bij ons besteld een professionele uitstraling in geluid en beeld. Het heeft ons in meer dan twintig jaar een heel eigen signatuur en trackrecord gegeven waar we trots op zijn. 

 Mediadub produceert voor BLOF
 Prijzen


CD dupliceren vanaf 50 stuks

Het dupliceren van cd's kan bij Mediadub vanaf 50 stuks. We gebruiken daar voor topkwaliteit opneembare cd's die we beschrijven met uw data. De robots die de data op de cd zetten controleren of deze inderdaad correct is overgenomen zodat er geen verassingen zijn als u de schijven afspeelt. Op een opneembare cd kunnen we maximaal 74 minuten audio of 700Mb aan data kwijt. Ook bij kleine oplages de hoogste kwaliteit! 

CD persen vanaf 300 stuks

CD persen vanaf 300 stuks. Bij het persen van cd's wordt de data fabrieksmatig 'in' de plastic schijf geperst. De data is hierbij uitstekend bestand tegen krassen en stoten.  De opdruk realiseren wij met een offset druk of zeefdruk. Zo krijgt u een prachtig resultaat, met een perfecte afspeelbaarheid voor alle spelers. Cd’s Persen is mogelijk bij oplages vanaf 300 exemplaren.

 Vraag direct uw cd offerte aan
 Afbeelding 489

CD verpakkingen en CD drukwerk

Mediadub levert veel mogelijkheden als het gaat om het visueel ‘rond’ maken van uw cd productie. Met tal van oplossingen. Uw product wordt bij ons echt customised. Wij denken met u mee over de uitstraling van uw product. Naast de bekende cd en dvd hoezen hebben wij een scala aan opvallende verpakkingen en drukwerk. Deze zijn niet alleen als drager en beschermer functioneel, zij zorgen ook voor een visuele opwaardering. Mediadub weet waar het om draait.

CD jewelbox, CD slimlinebox


Deze standaard cd verpakkingen zijn bij iedereen welbekend; de cd jewelbox, de cd slimline box. Verkrijgbaar met een zwarte of een transparante tray. In deze verpakkingen komt standaard cd drukwerk zoals cd booklets van 4 tot 52 pagina’s dik. Achterin de cd jewelbox komt de cd bottomcard. Enkel- of dubbelzijdig te berdrukken. Minimale besteloplage: 50 sets

 cd standaard verpakkingen

CD envelop, CD plastic hoesje (pp sleeve)

Vaak wordt een cd gebruikt als bijlage in een boek of ondersteuning voor educatief materiaal. Mediadub levert daar speciale tijdschriftverpakkingen voor zoals plastic en papieren envelopjes. Ook verkrijgbaar met zelfklevende achterzijde om in een omslag te bevestigen. Minimale besteloplage: 50 sets. 


 cd tijdschriftverpakkingen

Kartonnen CD hoesje (full colour CD sleeve, CD wallet)


Hét voorbeeld waarbij een kleine verpakking groot kan zijn. Deze full colour hoesjes zijn de verrijking van een demo-cd of uw cd welke als bijlage fungeert. Uw cd heeft zo attentiewaarde! Mediadub bedrukt deze kartonnen cd hoesjes standaard in full colour. We houden hierbij altijd de kwaliteit als uitgangspunt! Minimale besteloplage: 50 sets


cd kartonnen hoesjes

CD Digipak, CD Digisleeve, CD Digifile

Hierbij geldt écht dat een mooie verpakking uw cd meer uitstraling geeft! Professioneel, artistiek, volwassen; zomaar wat sleutelwoorden die van toepassing zijn op de kartonnen cd verpakkingen uit de Digipak familie. Al deze kartonnen verpakkingen zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een uiterst professionele uitstraling. De verpakkingen zijn in heel veel verschillende varianten te krijgen; 2-luik, 3-luik, verschillende posities voor uw cd of het insluiten van een cd booklet. Neem voor alle mogelijkheden contact op met ons.


cd digipaks

CD slipcase, CD CAPbox (clamshell)

De eerder genoemde standaard cd verpakkingen kunnen voorzien worden van toegevoegde waarde elementen, zoals een full colour schuifdoosje om de cd jewelbox (slipcase) of een wikkel om de jewelbox (o-card). Daarnaast heeft Mediadub ook een rijk assortiment aan multi-cd verpakkingsvormen zoals een CAP-box waarin bijvoorbeeld 10 cd’s in kartonnen hoesje met een cd booklet gelegd kunnen worden.

digibox slipcase

CD Digibook

De ultieme cd-verpakking die niet misstaat op uw boekenplank! Een prachtig gebonden ‘boekje’ met daarin geïntegreerd een cd houder en een cd boekje. Uiteraard geheel naar wens samen te stellen qua aantal pagina’s en druk. Neem voor de mogelijkheden contact op met ons.


 cd digibook

 Vraag direct uw cd offerte aan
 Afbeelding 489


En tot slot niet geheel onbelangrijk: voordat jouw CD uitkomt, moet je nog wel even toestemming regelen om de liedjes te mogen gebruiken. Wij kunnen de zorg voor de STEMRA afhandeling voor jou uit handen nemen. Lees hierover meer bij onze pijlers >>


Vraag direct een offerte aan

+31 (0)180 890 376
info@mediadub.nl