Terug

Grafische begeleiding

Kan niet bestaat niet… Een geveugelde uitspraak welke menigmaal op een tegeltje te vinden zal zijn. Het mag niet te veel kosten. Wederom een tegeltje…

Mediadub heeft kennis, expertise en ruime ervaring in huis van alle mogelijke media-verpakkingen. Van standaard kartonnen cd-hoesje tot massief kartonnen vinyl plaat hoezen. Het assortiment is enorm, de toepassingen evenzo! We kijken samen met u naar de samenstelling en vormen zo de voor u perfecte balans tussen budget en uitvoering.

 Mediadub grafisch studio

Daarnaast zullen we u altijd bij elke opdracht van dienst zijn ten aanzien van het grafische traject. We hebben van alle verpakkingen maatvoeringen waarmee u zelf aan de slag kunt. We ontvangen van u dan vanzelf de drukklare bestanden. Komt u er niet uit om uw artwork drukklaar te maken? Geen probleem; ook daarmee helpen we u graag. Zonder direct kosten in rekening te brengen. Wij vinden immers dat een beetje tijd altijd beschikbaar is. Op die manier hopen we u uitstekende service te bieden waar we bekend om staan.

Heeft u helemaal geen mogelijkheid om grafisch werk voor te bereiden?


Ook daarmee helpen we u graag. Aan de hand van uw input creëren we voor u de verpakking of het drukwerk. Tegen zeer vriendelijke tarieven. Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij ondersteunen u graag!


 Payoff

Vraag direct een offerte aan

+31 (0)180 890 376
info@mediadub.nl