Terug

Vinyl specials - van splattered vinyl tot picture discs!

Deze geweldige specials geven een onweerstaanbare indruk en zorgen voor een enorme toegevoegde waarde van de plaat. Zo kan het gekozen effect aansluiten bij het design van de hoes. De prijs is sterk afhankelijk van het gekozen effect. Dit is allemaal ambachtelijk handwerk. De minimale oplage is 250 platen. Maar niet alle 250 platen moeten in effect gemaakt worden. Het is ook mogelijk om (in totaal) 250 platen te persen waarvan bijvoorbeeld 150 platen 'gewoon' op zwart vinyl zijn en 100 in een onderstaand effect. Zo kan een 'limited special edition' gerealiseerd worden! Onderstaande effecten kunnen we alleen toepassen op 12" vinyl.

 streep

Splattered Vinyl

Deze special geeft het beste effect met een transparante basis (bijvoorbeeld helder of milky transparant). Standaard met drie dekkende splatterkleuren. Optioneel tot wel 5 splatterkleuren!

 splattered
 streep

Cornetto effect

Dit effect heet niet voor niets 'cornetto' Van bovenaf lijkt onderstaand voorbeeld precies op dat heerlijke ijsje. De 'spaken' hoeven natuurlijk niet zoals onder te zijn. Contractrijke kleuren geven het beste effect!

 cornetto
 streep

Side A / Side B

Dit effect komt het beste tot zijn recht met dekkende kleuren. Elke plaat is anders, het effect is volledig willekeurig. Twee contrasterende kleuren geven maximaal resultaat.

 side a side b
 streep

3 colours Side A / Side B
Dit effect komt ook het beste tot zijn recht met dekkende kleuren. Elke plaat is anders, het effect is net als bij 2 colour side a/side b volledig willekeurig. Twee contrasterende kleuren geven maximaal resultaat.

 3 colours sida a/side b
 streep

Colour in colour
Bij dit effect wordt de kleur in het midden 'in' de buitenkleur gedrukt. Het effect is heel erg afhankelijk van de twee kleuren die gekozen worden. Twee 'dezelfde soort' kleuren geeft namelijk geen reslutaat. We adviseren om de basiskleur transparant te doen samen met een sterk contrasterende 'middenkleur'. 

 colour in colour
 streep

3 colour segment
Deze platen kunnen met zowel transparante en dekkende kleuren of een combinatie daarvan gemaakt worden. Elk segment bevat ongeveer een derde van de plaat.
 
 3 colour segment
 streep

Half/Half
Deze platen kunnen met zowel transparante en dekkende kleuren of een combinatie daarvan gemaakt worden. Bij het persen worden de twee 'halve' pucks met elk een eigen kleur naast elkaar in de pers gelegd.

 half half
 streep

Quad Effect

 quad effect
 streep

3 color striped

 3 colur striped
 streep

 footer


Vraag direct een offerte aan

+31 (0)180 890 376
info@mediadub.nl