Terug

Vinyl drukwerk: alles is mogelijk!

Een vinylplaat moet uiteraard beschermd worden tegen vuil en krassen. Daarvoor hebben we diverse drukwerk oplossingen voor u. In alle soorten en maten en voor elk budget.

Universele hoezen

Dit zijn onbedrukte binnen- en buitenhoezen in verschillende uitvoeringen. Zo hebben we bijvoorbeeld een meest gebruikte witte papieren binnenhoes met twee kapgaten. Of een universele zwarte discobag.

 Vinyl inner sleeves

 Vinyl kapgaten

Discobag of een buitenhoes?

Het verschil tussen een discobag en een buitenhoes is eenvoudig: bij een discobag gaat de plaat direct in de hoes. Bij buitenhoezen is het noodzakelijk dat er ook een binnenhoes gebruikt wordt ter bescherming van uw plaat. Dat kan een universele binnenhoes zijn of een gedrukte binnenhoes. Deze binnenhoezen beschermen de plaat. Er zijn ook polylined binnenhoezen die uw kostbare plaat nog beter beschermen!

Buitenhoes (outer sleeve)

Buitenhoezen bepalen hét beeld van uw vinylproductie. Deze buitenhoezen zijn verkrijgbaar in verschillende karton-kwaliteiten en kunnen op diverse manieren afgewerkt worden. Ook de rugdikte is te bepalen. En wilt u echt groots uitpakken dan is de gatefold een echte eye-catcher. Ook deze gatefold is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Bovendien bieden we onze grafische begeleiding aan van de plaathoes en komt u er niet uit om uw artwork drukklaar te maken? Geen probleem; ook daarmee helpen we u graag. Lees meer over onze grafische begeleiding hier >>.

 vinyl outer sleeves


 streepje

 direct


 streepje

 footer

Vraag direct een offerte aan

+31 (0)180 890 376
info@mediadub.nl