Terug

Usb stick laten maken; usb sticks, webbuttons, webkeys. Altijd persoonlijk.

 Vraag direct uw usb offerte aan

Uw usb stick is altijd persoonlijk


De usb stick is een mooi en - ook letterlijk - uitgelezen medium om bestanden mee over te dragen. Daarnaast is het een gepersonaliseerde en digitale gadget met een hoge attentiewaarde. U vangt direct de aandacht.

 Modellen usb

Altijd uw private label


De personaliseerde stick is vaak binnen oogbereik. De ontvanger kan ’m namelijk zelf hergebruiken. Een uitgelezen kans om uw boodschap mee te communiceren. Informatie, creatie en marketing komen samen. Mediadub heeft de sticks onderverdeeld in diverse fraaie designs. Ook de uwe zit hier gegarandeerd tussen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende geheugen-uitvoeringen. Doordat de usb stick onder de aandacht blijft van de ontvanger die deze hergebruikt, geldt dit evenzo voor de opdruk. Uw opdruk. Denk aan een pakkend opschrift of uw logo.

Gegarandeerde attentiewaarde


Gepersonaliseerde usb sticks zijn een doeltreffend en effectief medium-item. Door de verschillende materialen te bedrukken – zoals metaal, leer en hout – geeft u een bijzonder visitekaartje af. Voor een geslaagde beurs- of bedrijfspresentatie is de bedrukte usb stick de look and feel attentie bij uitstek!

Dataduplicatie naar een usb-stick

Dupliceren van data (content) naar een usb stick. Mediadub heeft net als bij cd&dvd ook voor deze datadragers geïnvesteerd in copyrobots. Deze hightech hardware kopieert alle usb sticks met speciale software. Eerst wordt een 100% image gemaakt van uw datafile en dan volgt het kopieproces, inclusief het bijhouden van de totale aantallen en mogelijke uitval van een usb stick.

 Afbeelding 362

Non-deletable partitie


Als u uw data wilt beschermen tegen het verwijderen ervan door de eindgebruiker, dan adviseert Mediadub een usb stick waarbij er een niet-wisbare partitie aangemaakt wordt. Deze speciale usb stick koppelt de flexibiliteit van een standaard usb stick met de 'read-only' mogelijkheid van een cd-rom. Wanneer u de usb stick in uw usb poort steekt, zullen er 2 icoontjes verschijnen: één is bedoeld voor de Read Only en de andere is voor de standaard verwisselbare schijf. Het geeft u de mogelijkheid om 'vergrendelde' data op het cd-rom gebied te zetten terwijl gebruikers nog steeds de mogelijkheid hebben om de verwisselbare schijfruimte te gebruiken.

Meest verkochte usb sticks

Naast het enorme aanbod aan usb sticks zijn er altijd modellen die het meest besteld worden. Hardlopers noemen we die. We hebben de hardlopers op een rijtje gezet, onderverdeeld in diverse categorieen: kunststof, metaal en leer.

Kunststof usb sticks


Deze usb sticks zijn voorzien van een kunststof behuizing. De behuizingen zijn vaak verkrijgbaar in diverse basiskleuren. Ook een eigen pms kleur is mogelijk! Deze usb sticks kunnen optimaal bedrukt worden in tamponopdruk.

 hardlopers kunststof

Metalen usb sticks
Zoekt u een mooie kwaliteit usb stick van metaal dan zijn deze sticks ideaal. Ze liggen iets zwaarder in de hand voor een beter kwaliteitsgevoel. Naast tamponopdruk kunnen deze sticks uitstekend bedrukt worden door middel van een gravure-bedrukking.

 hardlopers metaal  

Leren usb sticks

Deze prachtige sticks zijn voorzien van een metalen en lederen behuizing en werken met een mooie sluiting. Let ook op de mooie details waarmee de sticks zijn afgewerkt. Functionaliteit gecombineerd met kwaliteit en daarmee een lust voor het oog: het ideale relatiegeschenk! De lederen usb sticks kunnen worden bedrukt door middel van tampondruk.

 hardlopers leer

Usb verpakkingen

De usb sticks worden standaard geleverd in een kartonnen doosje. Mediadub denkt graag met u mee over originele en passende usb verpakkingen. Bijvoorbeeld aan fraaie luxe verpakking zoals een metalen usb giftbox. Ook deze usb verpakking is prachtig te bedrukken met uw logo!

 Wesotronic usb blikje

 lijntje

usb webbuttons

Met één druk op de knop


De functie van de webbutton is even eenvoudig als effectief: met een druk op de knop linkt u door naar een website. Uw favoriete, bijvoorbeeld.

 usb webbuttons  

Kenmerken usb webbuttons:


- Druk op de knop en de website wordt automatisch opgestart
- Makkelijk in gebruik
- Ondersteunt Windows XP, Vista, Windows 7 en MAC OS (vanaf 10.6.6)
- usb kabel van ca 95 cm lang

 mediadub citrix webbutton
Afmetingen: 65 x 65 x 15 mm
Gewicht: 37 gram
Drukformaat: 35 x 35 mm
Kleur: wit*
Verpakking: wit doosje
*Vanaf 1.000 stuks in PMS kleur leverbaar


 lijntje

usb creditcards

Een bijzonder visitekaartje


Een opvallende reclamedrager voor elke doelgroep zijn de geavanceerde usb creditcards. Op ingenieus creditcard formaat zijn dit uitstekende visitekaartjes – en als medium zeer geschikt voor bedrijfspresentaties.

Design en gebruikersgemak


De hoogwaardige kunststof creditcards zijn full colour bedrukbaar aan beide zijden. Hierdoor is het bescheiden formaat niettemin een optimale drager voor visuele communicatie. U geeft beleving af.

Nadat u de connector uit de behuizing draait, plugt u deze eenvoudig in de pc. Uw usb creditcard is direct klaar voor gebruik.

heineken usb creditcard

 

 

 Payoff

Vraag direct een offerte aan

+31 (0)180 890 376
info@mediadub.nl