Terug

Eén vinylplaat schrijven; bijvoorbeeld als cadeau voor maximaal geef-plezier

 Vraag direct uw vinyl offerte aan

Platen persen doet Mediadub vanaf 250 sets. Wilt u een enkel exemplaar dan was dat tot voor kort eigenlijk onmogelijk. De opstartkosten bij een vinylproductie zijn hoog. Daardoor zou de prijs bij een kleine oplage relatief onbetaalbaar zijn. Er is wel een andere uitstekende oplossing als u een enkele vinylplaat wilt hebben; het schrijven – of liever snijden -  van één plaat. Een dubplate. Het snijden van en dubplate is een real-time proces waarbij de engineer aan de snijtafel jouw audio op de plaat zet. Op deze manier kun je jouw unieke LP met eigen werk of eigen keuze muziek opnemen. Een geweldig cadeau voor een bijzondere gelegenheid. Verras iemand met een eigen unieke vinylplaat.

 vinylplaten tijdsduur

 Vinyl plaat schrijven

 Prijzen dubplates

 Mediadub streepje

Kleine oplages vinyl drukwerk

De dubplate die we hebben gesneden kan ook verpakt worden in een full colour bedrukte hoes en voorzien worden van een set full colour labels. Dat maakt uw plaat helemaal tot een uniek individueel product.

 Prijzen dubplates drukwerk

 Dubplate met eigen drukwerk
Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW. Levertijd afhankelijk van de drukte bij de snijtafel. Bel ons voor de mogelijkheden!


 Mediadub payoff

Vraag direct een offerte aan

+31 (0)180 890 376
info@mediadub.nl