Terug

DVD's persen en dupliceren. Kleine en grote oplages.

 Vraag direct uw dvd offerte aan

Video on demand, streaming video… zomaar enkele ontwikkelingen die ervoor gezorgd hebben dat de dvd uit de woonkamer verdwenen is. Een eerste film uitbrengen als afstudeeropdracht aan de filmacademie? Een gelimiteerde oplage van een bedrijfsfilm? Een voorlichtingsfilm voor het personeelsbestand? Mediadub weet waar het omdraait. Onze specialiteit is DVD oplages van 50 tot 3000 stuks met de bijbehorende kundige grafische begeleiding.

 dvd drukwerk

Dvd persen of dvd dupliceren? 

Dvd dupliceren voor minder dan 300 stuks

Het dupliceren van dvd's kan bij Mediadub vanaf 50 stuks. We gebruiken daar voor topkwaliteit opneembare dvd's die we beschrijven met uw data. De robots die de data op de dvd zetten controleren of deze inderdaad correct is overgenomen zodat er geen verassingen zijn als u de schijven afspeelt. De capaciteit van een dvdr loopt op tot 8,5GB!  De opdruk is uiterst professioneel, kleurecht en onomstotelijk bestand tegen natte vingerwerk.

Dvd persen vanaf 300 stuks

Bij een oplage vanaf 300 examplaren worden uw dvd's geperst. De data wordt fabrieksmatig in de schijf geperst en is daardoor bestand tegen krassen en stoten. De opdruk wordt in offset of in zeefdruk gerealiseerd.

 Vraag direct uw dvd offerte aan

dvd persen

Dvd cover printing - Dvd doosjes en drukwerk voor dvd's

De door Mediadub gemaakte dvd's kunnen, net als cd's, in een groot scala aan kartonnen hoesjes verpakt worden. De standaard dvd hoesjes worden full colour bedrukt. De luxe kartonnen dvd hoesjes worden desgewenst uitgevoerd in het standaard dvd formaat. Iets hoger dan het bekende cd formaat. Zo zijn er bijvoorbeeld dvdigipaks; een digipak speciaal voor dvd. Weet u dat er wel meer dan tien verschillende plastic dvd verpakkingen zijn? Van standaard dvd boxen tot uitgebreide multipaks voor meerdere schijfjes. Elke plastic dvd doos heeft zijn eigen drukwerk. Om u geheel te ontzorgen begeleidt Mediadub ook het drukwerk voor u. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden. 

 standaard dvd verpakkingen

kartonnen dvd verpakkingen

dvdigipak


 Payoff

Vraag direct een offerte aan

+31 (0)180 890 376
info@mediadub.nl