Terug

Welkom bij de première van uw herinneringen

 Filmscanning

Wij digitaliseren voor u: film, video, audio, dia, fotoboeken etc...

Heeft u ook nog zoveel filmspoelen op zolder, in de kelder, in de schuur of in de garage opgeslagen staan? Aarzel dan niet en maak gebruik van onze services! Wij digitaliseren vakkundig uw filmspoelen naar DVD of ieder gewenst multimedia formaat op USB of HDD. Zowel voor 8mm, 9.5mm, 16mm als 35mm film. Binnen 2 tot 3 weken (in overleg is vaak ook een snellere levering mogelijk) kunt u weer genieten van uw dierbare herinneringen en deze delen met vrienden, familie en/of kennissen. Tevens kunt u bij ons terecht voor de digitalisering van uw videotapes, audio spoelen/cassettes, dia’s, foto’s, negatieven en fotoalbums.

 Web filmscanning op ipad


Mediadub & Filmscanning: partners!

Mediadub is een Filmscanning-partner. Mediadub is gevestigd in Barendrecht en is daarom het perfecte inleverpunt voor Filmscanning orders in regio zuid-west. Daarnaast kan Mediadub desgewenst uw opdrachten laten afhalen en bezorgen via ons distributienetwerk.

 Mediadub streepje

Waarom Filmscanning?

• Meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van digitalisering 
• Hoogstaande kwaliteit voor een zeer scherpe prijs 
• Heldere communicatie en geen verrassingen achteraf 
• Flexibel, zorgvuldig en betrouwbaar. 

 Mediadub streepje

Prijsvoorbeelden:

• Video naar DVD vanaf € 24,95
• Film naar DVD, per minuut vanaf € 1,15
• Audio naar CD vanaf € 22,99
• Dia scannen, per dia vanaf € 0,38
• Foto of negatief scannen, per stuk vanaf € 0,20
• Fotoalbum scannen, per pagina vanaf € 1,00

 Mediadub streepje

Hoe werkt het?

Om gebruik te kunnen maken van onze services zijn er een aantal aandachtspunten:

Hoe kunt u een opdracht bij ons aanleveren?

Op dit moment kunnen wij de volgende opties aanbieden:
1. U komt langs bij Mediadub en overhandigt daar uw opdracht. Een afspraak maken is niet nodig, mits u buiten de openingstijden op werkdagen of in het weekend langs wilt komen.
2. U verstuurt zelf (per post of koerier) uw materiaal naar Mediadub Indien u besluit uw materiaal per post te versturen dan verzoeken wij u dit in ieder geval als pakket of aangetekend te doen. Hiermee is het te allen tijde mogelijk uw zending te traceren. Indien u liever uw materiaal per koerier zou willen versturen dan is DHL wellicht een optie. Via www.dhlforyou.nl kunt u voor hele scherpe tarieven al gebruik maken van een dergelijke service. Zij bieden tevens de mogelijkheid om uw zending thuis op te laten halen en u kunt uw zending ook volgen. In beide gevallen willen wij graag benadrukken om uw materiaal erg goed en stevig te verpakken om de kans op eventuele schade tijdens het transport zoveel als mogelijk uit te sluiten.

Hoe krijgen wij de informatie van de opdracht tot onze beschikking?
Als u de mogelijkheid heeft uw opdracht in te leveren bij Mediadub, dan kunt u op locatie het opdrachtformulier invullen. Tevens kunt u dan met een medewerker de specificaties van uw opdracht nader bespreken. Kiest u ervoor om uw opdracht naar ons op te sturen (via de post of een koerier) dan verzoeken wij u heldere instructies bij te voegen. Als u graag digitale bestanden ontvangt op een HDD of USB-stick i.p.v. een DVD, geef dit dan a.u.b. aan!

Hoe wilt u uw opdracht retour ontvangen?
Als u niet in de gelegenheid bent uw opdracht op te halen dan kunnen wij deze ook naar u opsturen. Hier kunnen bij het plaatsen van de opdracht aparte afspraken over gemaakt worden. Gevolg is dan wel dat wij de opdracht pas zullen opsturen zodra het factuur bedrag is overgemaakt en ontvangen.

Wat is de productietijd?
De standaard productietijd is ca 2 weken. Dit is uiteraard mede afhankelijk van de grootte van uw opdracht. Mocht u bijvoorbeeld een jubileum, feest, verjaardag of andere gelegenheid hebben waardoor een snellere productie gewenst is? Overleg even met één van onze medewerkers omtrent de mogelijkheden.

 Mediadub streepje

Prijzen services Prijzen filmscanning2
 Prijzen filmscanning3  Prijzen filmscanning1
 Prijzen diascanning
 Prijzen negatiefscanning
 Prijzen fotoscanning
 Prijzen fotoalbumscanning
 Output

 Logo Mediadub en Filmscanning

Mediadub is een certified partner van Filmscanning.nl

Vraag direct een offerte aan

+31 (0)180 890 376
info@mediadub.nl