Terug

V-PAK; indrukwekkend

 Vraag direct uw v-pak offerte aan

Bewegend beeld in drukwerk science fiction? Niet bij Mediadub!
Met het V-Pak biedt Mediadub u een nieuwe dynamische manier om uw bedrijf of product te presenteren. De combinatie van kwalitatief hoogwaardig drukwerk, een uniek startsysteem en een haarscherp videobeeld op een LCD scherm maken dit tot een uniek product. 

 v-pak header

Indrukwekkende vooruitgang
Het LCD scherm is leverbaar in diverse formaten. De nieuwste schermen kunnen zelfs bediend worden door middel van aanraking! Deze touch screen oplossing is de nieuwste ontwikkeling binnen de V-Pak mogelijkheden, waarbij geheugencapaciteiten toenemen en dikte van het V-Pak afneemt. Op de subpagina's staan de verschillende V-Pak producten stuk voor stuk uitgelegd. De toepassingen zijn divers. De indruk die u achterlaat is beeldend.

 v-pak modellen PME

V-Pak: 3 kwaliteitsversies
Mediadub levert de V-Pak in drie kwaliteitsniveaus aan. De keuze kan afhankelijk zijn van bijvoorbeeld de kwaliteit van het scherm, de tijdsduur van de batterij voordat deze opgeladen moet worden of het al dan niet standaard formaat van het bijbehorende drukwerk.

 v-pak kwaliteiten

v-pak schermformaten

Naast de drie kwaliteitsversies zijn de V-Pak kaarten leverbaar met 6 verschillende schermen. Twee in 4:3 formaat en vier in 16:9 formaat. De 4,3" is wellicht de meest bestelde variant. Maar ook de kolossale 10" schermen worden in prachtige V-Paks geleverd!

 V-PAK schermformaten

v-pak drukwerk

Naast het beeldscherm is het drukwerk net zo belangrijk om een beeldende indruk achter te laten. Mediadub levert dit drukwerk voor de V-Pak waarbij we samen met u een optimale prijs-kwaliteit behalen.

Afmetingen

Mediadub levert drie standaardafmetingen: 16x14cm, A4 en A5. Bij de Quality en de Ecellent heeft u ook de mogelijkheid om uw eigen afmeting te bepalen!

 v-pak modellen

Papier


Het V-Pak drukwerk wordt gedrukt op 350gr offset karton. We drukken standaard in full colour (CMYK). Naast offset kunnen we ook digitaal drukken waarbij extra services als personaliseren mogelijk is.

 v-pak modellen

Templates

Zodra we voor u aan de slag mogen leveren we op basis van de gekozen V-Pak een grafsich sjabloon aan u aan. Op basis van deze template kunt u of uw designer ook aan de slag!

 v-pak modellen

Afwerking
U heeft de keuze of de verpakking in glossy of in mat afgewerkt moet worden. Soms is glossy stralend, soms is mat uitermate chique. Wilt u meer? Spotlak? Reliefdruk? Kan allemaal! Weten wat voor u geschikt is? Neem contact op met ons.

 v-pak modellen

Gewicht


Bij dit soort producten is het gewicht van belang. Hij wordt immers vaak verwerkt als mailing. Het gewicht ligt tussen de 150 gram voor de kleine kaart (A5) en 250 gram voor de grote kaart (A4).


v-pak video

Het draait bij de V-Pak natuurlijk om de video. Dat is tenslotte de reden dat u zo'n tof product wilt hebben. En die video moet goed opstarten, er fris uitzien en na 20 keer kijken nog steeds opstarten. Zowel de basic als de quality en excellent versies voldoen aan onze eisen om elke keer weer indruk te maken. Ook na een paar maanden. In principe start de video direct na het openen van de kaart. Op het lcd scherm wordt de video afgespeeld. U heeft ook de keuze om een startknop aan te laten brengen waardoor de video pas start als u op de startknop drukt.

 v-pak video

Lengte video('s)


6 minuten. Dat is standaard tijdsduur van de video. Minder kan uiteraard ook. Meer tijd nodig om uw film te laten zien? Geen probleem; dan breiden we de kaart uit met extra geheugen.

Meerdere video's


Meer dan één video verwerken in de V-Pak? Kan! Dan bouwen we extra knopjes conform artwork en dan kunt u zelf kiezen welk filmpje opgestart wordt.

Batterij


Eén van de voordelen van V-Pak is de krachtige batterij die we erin stoppen. Maanden nadat de kaart in de kast ligt start hij nog op. Ook de BASIC versie! De totale speelduur is meer dan 2 uur. Is de batterij toch op uiteindelijk? Geen probleem; met een usb kabeltje kan de kaart worden opgeladen.


 Payoff

Vraag direct een offerte aan

+31 (0)180 890 376
info@mediadub.nl