Terug

Bedrukte kleding: wij kleden uw productie aan!

 Vraag direct uw kleding offerte aan

Wij kleden uw productie aan! Bedrukte T-shirts, sweats, polo's… Voor elke gelegenheid leveren we de gepaste kleding, al of niet bedrukt met logo, boodschap of gewoon blanco. Steeds meer klanten van Mediadub waarderen ons om de grafische kennis en het leveren van data dragers. Of het nu vinyl platen, audio cd's zijn of usb sticks. Bij Mediadub denken we verder dan digitale dragers. Een boodschap kan ook uitgedragen worden op bedrukte kleding. Denk aan de verkoop van T-shirts bij een optreden of prachtige polo's bij een bedrijfsevent. 

Bandshirts

Veel van onze klanten bewegen zich in de muziekscene. Ze zijn zelf muzikant of werken bij een management- of boekingskantoor. De band of de artiest kan bij Mediadub niet alleen een cd of een plaat laten maken maar ook prachtige bandshirts. Doordat we deze laten maken volgens een 'vast recept' kunnen we ze scherp in prijs aanbieden. We gebruiken bij voorkeur een Stedman 5000 zwart shirt bedrukt in wit op de voorzijde.

 Mediadub bandshirts

Bedrukte t-shirts

De bedrukte t-shirts die Mediadub levert zijn er in veel verschilllende soorten en maten. We hebben deze t-shirts met ronde nek, met v-hals, met korte mouw of met lange mouwen. De verschillende merken leveren t-shirts voor dames of heren.

 Mediadub t-shirts

Bedrukte polo's

Polo's hebben meer uitstraling dan t-shirts. Polo's zijn multi inzetbaar. Casual of sportief, een polo komt altijd goed voor de dag. De bedrukkingsmogelijkheden zijn hetzelfde als bij t-shirts. Een bedrukte polo straalt gegarandeerd klasse uit!

 Mediadub polo's

Bedrukte sweats

De sweats die Mediadub levert zijn er in verschillende uitvoeringen. Standaard sweatshirts, sweats met capuchon (hooded) of sweats met een ritssluiting (zip)... Wederom zijn deze comfortabele sweats te bedrukken in zeefdruk, te borduren of te voorzien van een flock bedrukking.

 Mediadub sweats

Bedrukte shirts

Presenteer uw bedrijf met 'elan' is ons motto. Daar waar een mooie pasvorm,een hoogwaardige kwaliteit en intensief gebruik belangrijk is. : bedrijfskleding moet hedendaags en representatief zijn. Alle kleding kunnen wij voor u personaliseren.

 Mediadub shirts

Bedrukkingstechniek

De kleding die u bestelt kan bedrukt worden in verschillende technieken:

Borduren


Omdat wij beschikken over een eigen borduurmachine kunnen wij u deze leveren tegen zeer scherpe tarieven. De lijntekeningen van uw afbeelding worden door ons omgezet in een borduurkaart. Vanuit deze kaart wordt het kledingstuk bedrukt. Een borduursel is slijtvast, kleurvast en de wasbestendigheid zorgt voor een duurzame manier om een logo of (bedrijfs)naam ergens op aan te brengen. Na een ontwerp wordt het logo omgezet naar een borduurkaart. Het speciale borduurprogramma rekent uit hoeveel steken en kleuren er gebruikt moeten worden. Hierop wordt de prijs van een borduursel berekend.

Zeefdruk


Grotere vlakken zijn niet geschikt om te borduren. Daarvoor gebruiken we de zeefdruk techniek. Hierbij kunnen we tot 4 PMS kleuren uw logo plaatsen op de kleding. Zeefdruk is op de meeste artikelen makkelijk te gebruiken zoals op polo's, truien, jassen maar ook paraplu's, vlaggen en mokken. Vooral op textiel en nylon is zeefdrukken één van de meest gebruikte manier om te bedrukken. Na het ontwerp wordt er een raamwerk gemaakt met daarin een zeef. Deze zeef heeft open en dichte delen waardoor de inkt alleen op het te bedrukken artikel komt op de plek waar men wil. Per kleur wordt een aparte zeef gebruikt. Prijs is afhankelijk van het aantal te gebruiken kleuren.

Plastisol


Bij deze techniek wordt een afbeelding eerst aangebracht op een transfermedium, waarna deze geheel wordt overgezet op het kledingstuk. Grote full colour afbeeldingen lenen zich uitstekend voor deze techniek. Het is een veel gebruikte druktechniek om in lage aantallen een goed eindresultaat te behalen tegen een scherpe prijs. Er hoeft bij deze manier van bedrukken bijvoorbeeld geen zeef gemaakt te worden zoals bij zeefdruk waardoor de opstartkosten lager uitvallen dan andere methodes.

Flock


Hierbij wordt de lijnafbeelding overgezet op het kledingstuk. De bedrukking ligt bij flock 'op het kledingstuk'. Prachtige kwaliteit, hoogwaardige uitstraling. Het aanbrengen van flock kan op allerlei soorten textiel. Het te bedrukken textiel moet flexibel en hittebestendig zijn omdat flock op een hittepers overgebracht wordt. Na ontwerp wordt er van een speciale folie een soort sticker gesneden. De niet over te brengen delen moeten worden weggehaald. Dit moet secuur gebeuren want al het afval dat niet wordt verwijderd zal anders ook hechten op de kleding. Als de folie helemaal gereed is wordt de pers verwarmd. Nadat de kleding strak op de pers is gelegd, kan het logo of de tekst worden uitgelijnd op de kleding waarna de pers ongeveer 20 seconden de folie verwarmt en laat versmelten met de kleding. Payoff

Vraag direct een offerte aan

+31 (0)180 890 376
info@mediadub.nl