Mediadub BV
Ebweg 6
2991 LT Barendrecht
t +31 (0)180 890 376 www.mediadub.nl
info@mediadub.nl

dvd persen & dvd dupliceren

Vlekkeloze productie van uw dvd
Op het gebied van persen en dupliceren van dvd’s geeft Mediadub de norm aan. Ook als het gaat om dvd hoezen en de bedrukking hiervan. Dit geldt voor al onze oplages. Nog voor u de dvd uit de verpakking haalt, zorgt Mediadub voor een bijzondere voorbeleving: door een hoogwaardige, grafische uitstraling. 

Professionele realisatie
Mediadub voorziet in kleine uitgiftes voor demo doeleinden tot enorme oplages die vragen om complexe oplossingen in logistiek en distributie. Wij informeren u graag over onze mogelijkheden. 

Oplages en opdruk 
De uitgifte is bij het van dvd’s al mogelijk vanaf 50 stuks; persen kan bij een oplage vanaf 300 stuks. De afspeelbaarheid voor alle spelers is gegarandeerd. Daarnaast voorzien wij uw dvd van een hoogwaardige en mooie opdruk.

Wij maken uw productie visueel volledig af.
 


Blu-Ray persen & dupliceren

Blu-Ray is ontworpen met de toekomst in gedachten. Dus niet alleen superieur in beeld en geluid, maar óók een grote opslagcapaciteit en de mogelijkheid die capaciteit in de toekomst te vergroten. Blu-Ray Disc biedt volledige high-definition video content. Dat houdt in: 1080 lijnen per schermvullend TV-beeld. De standard-definition is 625 beeldlijnen. 

- Wij regelen eventueeel de encoding en authoring
- Wij zijn op de hoogte van alle licenties voor AACS
- Snelle levertijd
- Kleine aantallen mogelijk dmv dupliceren

Blu-Ray verpakkingen en drukwerk
Voor verpakkingen en drukwerk kunt u bij ons terecht. Ons specialisme ligt in het brede assortiment dat wij voeren. Of het nu van karton, kunststof, metaal of een ander exotisch materiaal is gemaakt alles is bij ons mogelijk. Maak eens een afspraak met een van onze medewerkers en vraag naar de mogelijkheden!