Mediadub BV
Ebweg 6
2991 LT Barendrecht
t +31 (0)180 890 376 www.mediadub.nl
info@mediadub.nl

dvd persen & dvd dupliceren


dvd dupliceren oplages < 300 stuks

Het dupliceren van dvd's kan bij Mediadub vanaf 50 stuks. We gebruiken daar voor topkwaliteit opneembare dvd's die we beschrijven met uw data. De robots die de data op de dvd zetten controleren of deze inderdaad correct is overgenomen zodat er geen verassingen zijn als u de schijven afspeelt. De capaciteit van een dvdr loopt op tot 8,5GB!  De opdruk is uiterst professioneel, kleurecht en onomstotelijk bestand tegen natte vingerwerk.
lees meer >>

ga naar dvd dupliceren


dvd persen oplages > 300 stuks

Bij een oplage vanaf 300 examplaren worden uw dvd's geperst. De data wordt fabrieksmatig in de schijf geperst en is daardoor bestand tegen krassen en stoten. De opdruk wordt in offset of in zeefdruk gerealiseerd.
lees meer >>

ga naar dvd persen


doosjes en drukwerk voor dvd

De door Mediadub gemaakte dvd's kunnen, net als cd's, in een groot scala aan kartonnen hoesjes verpakt worden. De standaard dvd hoesjes worden full colour bedrukt. De luxe kartonnen dvd hoesjes worden desgewenst uitgevoerd in het standaard dvd formaat. Iets hoger dan het bekende cd formaat. Zo zijn er bijvoorbeeld dvdigipaks; een digipak speciaal voor dvd.

Weet u dat er wel meer dan tien verschillende plastic dvd verpakkingen zijn? Van standaard dvd boxen tot uitgebreide multipaks voor meerdere schijfjes. Elke plastic dvd doos heeft zijn eigen drukwerk. Met Mediadub maakt u de juiste keuze.
lees meer >>

ga naar cd en dvd doosjes