Terug

Bluray: laat u imponeren door geweldige videokwaliteit

 Vraag direct uw bluray offerte aan

Naast cd en dvd dupliceren en persen we ook Blu-ray schijven. Bij cd en dvd maakt het niet zoveel uit wat we als master gebruiken. De cdr of dvdr kunnen we in fysieke of digitale vorm gebruiken als master voor de replicatie. Bij Blu-ray is dat anders. Voor kleine oplages dupliceerwerk kunnen we een BDR gebruiken. Dat geldt voor zowel de enkellaags (BDR25) als de dubbellaags (BDR50) schijven. Deze kunnen ook prachtig bedrukt worden en uiteraard voorzien worden van een bijpassende verpakking waarvoor wij de grafische begeleiding ook voor ons rekening kunnen nemen. Brussels Jazz Ochestra

Blu-ray persen

 

Dat is een heel ander verhaal. Hierbij komen een aantal zaken om de hoek kijken wat bij cd en dvd helemaal niet van toepassing is. Zoals bijvoorbeeld het verkrijgen van een AACS pincode om een masterkey te krijgen. Of het maken van de image file die nodig is bij de productie. Allemaal dingen die tijdrovend, lastig en vaak als storend worden ervaren. Laat Mediadub het voor u oplossen. Dan kunt u zicht richten op het (creatieve) proces!

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem direct contact op met ons. Wij spreken graag alle mogelijkheden met u door.

 Auro 3D demo Payoff

Vraag direct een offerte aan

+31 (0)180 890 376
info@mediadub.nl